Jump to content

Welcome to CsHellWorld • România
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Propunere TEMA per ANOTIMP


 • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
MrBogdan

MrBogdan

  Newbie

 • PipPipPip
 •   Group:
  Members
 •   Posts:
  45
 •   Member Number:
  110
 •   Joined:
  28-May 18
 •   Reputation:
  6
  • Skype
   0738567645

  Propunerea/Sugestia : Creearea unor teme pentru fiecare anotimp in parte si folosirea lor cand este cazul.

  Cu ce vrezi ca ne-ar putea ajuta : Design foarte fain.

  Link de download :- 

  Avantaje : Design frumos, un aspect deosebit.

  Dezavantaje : Poate unele teme vor avea contrast prea mare, mai ales la cea de iarna, aici depinde de voi.

  Alte mentiuni : Ce teme & ce sa se adauge la tema ?:
  Tema Iarna : 
  - Adaugarea unei teme cu un alb & albastru, efect de nins (scazut pentru ca daca este prea rapid te dor ochii) si un cursor modificat.
  Tema Vara :
  - Adaugarea unei teme cu galben & albastru, efect de soare (adica un fel de contrast deschis spre rosu in unele parti), si un cursor modificat care sa dea bine.
  Tema Primavara :
  - Adaugarea unei teme cu verde & portocaliu, efect de rasarit (adica un fel de contrast deschis de culoarea galben in unele parti, un contrast mai inchis/umbre in alte parti), si un cursor.
  Tema Toamna :
  - Adaugarea unei teme cu galben & portocaliu, efect de cer (adica un fel de contrast deschis cu alb si albastru prin unele locuri), si un cursor daca se poate, modificat care sa dea ca o aripa, dar cu o marime adecvata si cu o culoare adecvata.

  *Aceasta propunere este doar o precizare pentru viitor, este timp de toate, desi sunt sigur ca ar da foarte bine cel putin o tema pentru iarna si vara, toamna si primavara s-ar considera optionale in acest caz.
  *Nu sunt sigur cat este de usor/greu, am avut si eu intamplari cu IPB/IPS si ma descurc in ACP, dar nu am avut intamplari sa pun un chat, o tema s.a.m.d


  Posted Image
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users